Keitossa
keskiviikko 29. tammikuuta 2014
Ihana naudanlihapata
›
Lihapatoja tulee tehtyä aika usein, helppo valmistaa vaikka etukäteen ja antaa muhia uunissa ajan kanssa, mukava pakkaspäivän ruoka. Tämä o...
perjantai 11. lokakuuta 2013
Pulled pork eli nyhtöpossu
›
Tämä on nyt toinen kerta kun pulled porkia teen, ensimmäisellä kerralla käytin kassleria ja keitin lihan ja sitten marinoin vasta, tällä k...
lauantai 14. syyskuuta 2013
Saaristolaisleipä 2 kpl
›
Tämä saaristolaisleipä on helppo, mutta aikaa vievä. Aikaa kuluu noin 4 tuntia valmistukseen ja lisäksi leipien tulisi saada tekeytyä jääkaa...
Lime-inkiväärigraavattu lohi
›
Tämä ohje tuli omasta päästä, pieni testaus taas menossa. Turun Kauppahallista olen ostanut moista lohta, ohjetta en ole kysynyt, vaan ajatt...
torstai 12. syyskuuta 2013
Facebook...
›
Keitossa-blogi löytyy myös Facebookista. Ja ihan tuolla nimellä :)
maanantai 9. syyskuuta 2013
Kaalipataa
›
Nyt kun on hyvin saatavilla kotimaista kaalia (toki jo aiemmin kesällä ollut varhaiskaalia), on kiva tehdä ihan peruskaalipataa. Se on nopea...
torstai 5. syyskuuta 2013
Fenkolilla höystetty lohilaatikko
›
Taas tuli eräässä ruokalehdessä vastaan resepti, joka vaikutti heti kokeilemisen arvoiselta. Ja niinhän se olikin! Hauska "juju" t...
›
Etusivu
Näytä internetversio